Ingredientai
Lavašas
4
vnt.
Saldžiosios paprikos
3
vnt.
Morkos
3
vnt.
Baltagūžiai kopūstai
vnt.
Krapai
sauja
Petražolės
sauja
Citrinų sultys
50
ml
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Aliejus
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Morkas, kopūstą, raudonąsias paprikas supjaustykite šiaudeliais. Suberkite susmulkintus žalumynus: petražoles ir krapus. Apšlakstykite daržoves citrinos sultimis, pabarstykite druska ir pipirais.
Įdarą dėkite ant lavašo ir suvyniokite plonais vamzdeliais. Įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus ir lengvai apkepkite kiekvieną suktinuką iš abiejų pusių po keletą minučių.
Į suktinukus galima įvynioti plonus sūrio gabalėlius.
Atsiliepimai