Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Nuo vištienos krūtinėlių atskirkite mažąsias filė dalis ir sumalkite, o didžiąsias įpjaukite ir padarykite „kišenes“. Pabarstykite prieskoniais.

Iš kambario temperatūros sviesto, maltos vištienos, sutarkuoto fermentinio sūrio, razinų, petražolių bei prieskonių paruoškite įdarą. Jo pridėkite į filė gabalėlius.

Įdarytos vištienos gabalėlius persmeikite dantų krapštukais, kad įdaras neišbyrėtų. Paruoštus kepsniukus pavoliokite kiaušinių plakinyje ir migdolų drožlėse. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, o baikite kepti 180°C temperatūros orkaitėje (apie 15 min.)

Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiomis skiltelėmis. Jas apkepkite keptuvėje su sviestu. Vištieną patiekite su obuoliais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai