Nebūtina sekti naujausias mados tendencijas, tačiau, norint atrodyti profesionaliai ir dailiai, derėtų vengti kai kurių aprangos stiliaus klaidų.

1. Netinkamo dydžio drabužiai

Norint atrodyti stilingai labai svarbu rinktis tinkamo dydžio drabužius. Neretai stambesni žmonės renkasi per plačius arba labai aptemptus drabužius, tačiau privalumų tokie drabužiai tikrai nei paslepia, nei pabrėžia. Todėl labai svarbu prieš perkant drabužį jį pasimatuoti.

2. Atviros basutės ir kojinės

Kiekviena moteris turėtų žinoti: atviros basutės ir kojinės arba pėdkelnės - nesuderinami dalykai. Nors drąsuolės atvirus batelius nešioja ir su sportinėmis kojinaitėmis, kasdienybėje šis derinys atrodys mažų mažiausiai keistai. Vasaros sezonu reikėtų pamąstyti ir apie purškiamas kojines, kurios suteikia matinį atspalvį ir paslepia kojų trūkumus.

3. Aksesuarų gausa

Įvairūs aksesuarai gali suteikti stilingumo arba, priešingai - visiškai sugadinti įvaizdį. Papuošalams taupyti neverta, nes plastikiniai ar apsitrynę bižuteriniai gaminiai neatrodo stilingai. Aksesuarus reikia derinti atsižvelgiant į spalvas, aprangos stilių ir progą.

4.Margumynas

Nors originalumas - sveikintinas bruožas, kalbant apie aprangą nereikėtų persistengti. Keli skirtingų raštų audiniai gali atrodyti kvailai, tad geriausia raštuotus drabužius derinti su vienspalviais. Lygiai tas pats galioja ir kalbant apie gyvūnų kailių imitacijos raštus. Su tigro kailio aprangos komplektu atrodysite tarsi pabėgęs iš zoologijos sodo. Stilingai atrodo tik viena tokio rašto detalė.

5. Išlendantis apatinis trikotažas

Apatinis trikotažas tebūna skirtas tik Jūsų ir Jūsų antrosios pusės akims. Išlindusi apatinių kelnaičių juostelė ar liemenėlės petnešėlė gal kam nors ir atrodo gundančiai, tačiau su stiliumi neturi nieko bendro.

6. Netvarkingi nagai

Galite dėvėti madingiausius drabužius, avėti kokybiškiausius batus, tačiau jei Jūsų rankos nebus prižiūrėtos, viskas neteks žavesio. Netvarkingas manikiūras ir nešvarios panagės - vienas didžiausių stilingo žmogaus priešų.

7. Neskoningas makiažas

Darantis makiažą vertą atkreipti dėmesį į paros laiką, drabužius ir progą. Ryškus makiažas tinka prie vakarinės suknelės, tačiau juokingai atrodo prie sportinio kostiumo. Kalbant apie kvepalus, puikiai tinka taisyklė - mažiau yra daugiau. Pernelyg aštrus kvapas aplinkinius gali priversti gerokai suraukti nosį.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)