- Kokie tavo įspūdžiai po antrosios repeticijos, Marija? Ar įvyko kažkas naujo?

- Žinoma. Aš bandau susidraugauti su scena dar labiau. Bandau suprasti, kas man tinka. Su delegacijos vadove dar kartą apmąstėme mano įvaizdį, apšvietimą. Tai tik techniniai dalykai ir jie tikrai nėra svarbiausi. Svarbiausias dalykas yra jausmai. Po antrosios repeticijos jaučiuosi kur kas geriau – jaučiuosi labiau pasitikinti savimi. Viskas yra puiku.

- Tai kas gi vyks ant scenos per tavo pasirodymą? Papasakok plačiau.

- Ant scenos bus didžiulis ratas su vaikinu viduje. Aš pasakosiu dviejų įsimylėjusių žmonių istoriją. Iš tiesų, stengiamės sukurti ganėtinai intymią dviejų žmonių atmosferą. Tie žmonės kovoja prieš laiką, prieš kitus dalykus ir bando išsaugoti jausmus. Viliuosi, kad ši filosofija bus artima daugeliui. Juk kartais mes visi esame įkalinti laiko rate. Bėgame bandydami kažką pasivyti, kovojame prieš dalykus, kuriuos ne visada galime pakeisti.

- Kodėl nusprendei pakeisti savo dainos žodžius?

- Taip, aš pakeičiau dainos žodžius. Man labai pasisekė, kad turėjau galimybę sutikti švedų dainininkę Sandrą Bjurman. Ji man padėjo sukurti naują tekstą. Mes vieną kitą labai jautėme ir išgirdusi naujuosius žodžius supratau, kad tai tikrai mano daina.

- Papasakok apie savo studijas plačiau. Ko išmokai studijuodama Kijevo cirko ir menų akademijoje, kas tau dabar padeda „Eurovizijoje“?

- Mes mokomės visą gyvenimą. Išmokome daug techninių dalykų, kurie labai praverčia ant scenos. Esu tikra, kad mano dėstytojai ieško informacijos apie tai, kaip man sekasi Kopenhagoje, todėl noriu padėkoti jiems. Tik dėl jų aš užaugau kaip dainininkė.

- Pati esi dainos muzikos autorė bei prisidėjai prie dainos žodžių sukūrimo. Kas tave įkvėpė sukurti dainą „Tick-Tock“?

- Sunku paaiškinti. Labai keistas jausmas, bet manau, kad tai padaryti mane įkvėpė pirmoji meilė.

- Ko gero, niekas neprieštaraus, kad labiausiai sidabru konkurso istorijoje spindėjo Verka Serdiučka. Tavo suknelė taip pat yra sidabrinės spalvos. Taigi įdomu, kodėl ši spalva dominuoja tavo pasirodyme?

- Įdomus klausimas. Visų pirma, aš tikrai nepretenduoju būti net panaši į Verką Serdiučką. manau, kad šį vakarą su Viktorija (Ukrainos delegacijos vadovė – DELFI) pagalvosime, kuo pakeisti suknelę (juokiasi). Kiek žinau, Verka 2007-aisiais dėl savo išskirtinumo buvo vienas populiariausių konkurso dalyvių. Didžiuojuosi, kad Ukrainos atstovai yra tokie ryškūs ir pastebimi. Noriu dar kartą pridurti, kad tikrai nenoriu konkuruoti ir varžytis su Verka Serdiučka.

- Savo šaliai atstovauji itin sudėtingu metu. Ar tai turi kokios nors reikšmės tau ar tavo pasirodymui būnant čia?

- Kiekvienas ukrainietis buvo šokiruotas dėl to, kas vyksta mūsų šalyje. Kai ruošiausi „Eurovizijos“ konkursui Ukrainoje, aš negalėjau ramiai susikoncentruoti darbui. Tai paveikė mus visus ir mane asmeniškai. Aš labai stengsiuosi daryti viską, kad įrodyčiau, jog ukrainiečiai yra labai stipri tauta. Tikiuosi, kad Ukraina greitai atvers naują istorijos puslapį ir pradės naują gyvenimą. Aš didžiuojuosi savo tauta ir labai dėl jų stengiuosi. Tai man tikrai turi įtakos – dėl savo tautiečių noriu stengtis dar labiau ir viską padaryti kuo geriau.

- Ar jau esi pasiruošusi kitą savaitę tavęs laukiančiam pasirodymui „Eurovizijos“ pusfinalyje?

- Nevisiškai. Kol kas dar yra keletas dalykų, kurie turi būti apsvarstyti – makiažas, suknelė, šukuosena. Bet galėčiau pasirodyti ir su pižamas, nes esu pasiruošusi visada. Labai laukiu gegužės 6-osios, kuomet galėsiu susitikti su geriausia auditorija.