Keletą savaičių plušę prie „Nemuno žiedo“ būklės atstatymo, organizatoriai teigia, jog trasa yra minimaliai tinkama tokio tipo renginiams ir žada toliau tęsti jau keletą metų vykdomą misiją – skatinti moto-mėgėjus „rankeną atsukti“ lenktynių trasoje, o ne gatvėse.

„Nors trasos itin saugia motociklams nepavadinsi, tačiau ji tūkstantį kartų saugesnė nei miesto gatvė“ – taip savo nuomonę dėsto „Dolce Moto“ vadovas Mantas Vybornas.

Varžybų seriją sudarys 6 etapai, kurie vyks visą vasarą, kartu su „CARD CUP“ bus vykdomos ir Lietuvos motociklų plento žiedo lenktynių įskaitos, bei treniruotės visiems norintiems – tai puiki proga pradedantiesiems motociklininkams gauti praktinių žinių ir teorinių konsultacijų iš Lietuvos moto-grandų.

Pirmame etape, kuris įvyks gegužės 11 dieną visi norintys galės sulaukti konsultacijų ir pagalbos susireguliuojant savo motociklo pakabą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)