Ingredientai

Kas leistina kino teatre, nebūtinai toleruotina baleto spektakliuose. Linksmame projekte „Siurprizas lėkštėje“ dalyvaujantis baleto artistas Nerijus Juška pasakojo, jog kartą šokdamas Londono teatre buvo tiesiog šokiruotas, kai išvydo pirmoje eilėje traškučius kremtančią merginą.

Gaminimo eiga

Tada baleto primarijus atliko Romeo vaidmenį trijų veiksmų balete „Romeo ir Džiuljeta“ ir antrame veiksme išvydo pirmoje eilėje sėdinčią merginą, kuri užsikėlė kojas ant scenos, mat tame teatre pirmą eilę nuo scenos teskyrė pusmetris: „Kai buvo scena, kur Romeo ateina į bažnyčią melstis, tai man teko klauptis prieš pat jos kojas. Atsiklaupiau, ogi žiūriu, ji ten dar ir čipsus kerta. Man tai buvo didžiulis šokas”,– baisėjosi N. Juška.

Šokėjas apie tokią nepagarbą pranešė apsaugai, tad trečiame veiksme mergina jau sėdėjo tvarkingai. Tačiau Nerijų nustebino, kad spektaklio gale, kai miršta Romeo, šokėjas išvydo žiūrovės ašaras: „Kai ji valgė čipsus, užsikėlusi kojas ant scenos, priėmiau tai kaip nepagarbą, tačiau paskutiniame veiksme supratau, kad tai turbūt tebuvo neapgalvotas veiksmas, nes visgi ji spektaklį stebėjo, suprato ir net susigraudino”.

Daugiau įdomių pasakojimų iš garsenybių gyvenimo ir įdomių receptų rasite puslapio www.1000receptu.lt rubrikoje “Siurprizas lėkštėje” ir per Delfi TV.

Projekto „Siurprizas lėkštėje“ partneriai: buitinė technika „Bosch“ – profesionalas namuose, kuris palengvins kiekvieno virtuvės šeimininko darbą ir „Borjomi“ – geros savijautos po gardžių patiekalų rėmėjas.

Restoranas „Soya“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai