Praeina savaitė kita, prarandamas bendravimo naujumas bei interesas ir santykiai nutraukiami.

Mes kaip geri šiuolaikinės vartotojiškos visuomenės vaikai puikiai išmokome reklamuoti save, gražiai šypsotis ir tik ATRODYTI, o ne būti įdomiais. Už išorinio blizgesio slypi vidinė tuštuma. Mes nemokome apriboti, minimaliai pakeisti savęs net tam, kad gyventume su mylimu žmogumi.

Dėl to atsiranda nuolatiniai partnerių keitimai, narcisizmas („galiu suvilioti bet kurią“) ir egoizmas. Kartais žmogus meta partnerį vien dėl to, kad jaučia, kad po kurio laiko pats bus mestas. Rezultatas – stulbinantis santuokų nutraukimo skaičius ir, lyginant su praeities kartomis, nesugebėjimas palaikyti daugiau ar mažiau ilgų, pastovių santykių.

„Viliotojams“ to nereikia. Klasikinis „pick up‘eris“ visada ieško naujų, įdomių žmonių. Bet aš labai abejoju, kad pats jis sugebės išlikti įdomus po kelių savaičių/mėnesių/metų. Išpils visą originalumo ir psichologinių gudrybių mišinį ant merginos ir po kurio laiko parodys savo tikrąją esmę - vidinę tuštybę. Šiuolaikinės panelės taip pat ne mažiau tuščios ir dažnai elgiasi taip pat: vilioja vaikinus, išnaudoja bei meta juos.

Pateisinti „pick up‘ą“ gali tik tikslas. Tikslas - tapti bendravimo, viliojimo meistru, surasti savo dešimtuką, savo meilę, savo idealą. Kaip bebūtų keista, gaunasi, kad „pick up‘o“ tikslas yra išeiti iš „pick up‘o“. Geras „pick up‘eris“ po tikslo pasiekimo gali sugrįžti atgal į viliojimo kelią tik nutraukęs santykius su savo idealu. Jei tai atsitinka dažnai, jis yra tuštybė žmogiškumo prasme.
Blogas „pick up‘eris“ būna „pick up‘eriu“ ilgai. Todėl šis būrys nuolat auga nevykėlių, tuštybių dėka.

Laimingas žmogus - ne tas, kuris turi daug, o tas kuriam užtenka. Galbūt moteris bus tik viena, bet tai bus JŪSŲ moteris, ir po metų, dešimties ar daugiau ji bus jums svarbi, jūs mylėsite vienas kitą ir auginsite vaikus. Tai vienintelis vertingas viliojimo tikslas. Ir aš linkiu visiems skaitytojams suvilioti savo vienintelę.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

„Tapau vyru, kuris net ir pakliuvęs į pačią netikėčiausią situaciją visada išliptų sausas, pasinėriau į tai taip giliai, kad ilgainiui tai tapo tiesiog žaidimu: pamatai tau patinkančią moterį ir tampi tuo, ko ji ieško“, - rašo DELFI skaitytojas, tokių būdu tikriausiai galintis suvilioti bet kokią moterį.

Merginos, dabar klausiame Jūsų, ar iš tiesų vyrui pasistengus galima tapti geidžiamu bet kuriai moteriai? Ko reikia, kad priešingai lyčiai taptum dievaite ar dievaičiu? Pasidalinkite – galbūt esate iš tų laimingųjų, kurioms visi krenta po kojomis nė piršteliu nepamojus? Papasakokite savo istoriją.

O gal kaip tik tokius vilioklius atpažįstate iš karto, vos išgirdusios nuvalkiotas frazes ar pastebėję suvaidintas manieras ir galite pasidalinti, kaip tokius „statote į kampą“?

Nesvarbu, esate vilioklė ar suviliotoji, laukiame Jūsų minčių, istorijų ir patarimų aukščiau nurodyta tema net dvi savaites el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Flirtas“ iki gegužės 6 d.

Vienai laimingajai atiteks dvi knygos – T.A. Fowler „Romanas apie Zeldą Ficdžerald“ ir R. Manson „Malonumų ieškotojas“.

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau: