Ingredientai
Krevetės
500
g
Čili pipirai
1
vnt.
Citrinos
1
vnt.
Imbieras
gabaliukas
Česnakai
3
skiltelės
Aliejus
4
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Paruoškite marinatą. Čili pipirą perpjaukite išilgai, išimkite sėklas, smulkiai supjaustykite. Išspauskite citrinos sultis ir nutarkuokite žievelę. Taip pat sutarkuokite imbierą bei česnako skilteles. Įpilkite aliejaus, viską išmaišykite.
Krevetes nuplaukite, sudėkite į indą su paruoštu marinatu. Gerai permaišykite ir palikite porai valandų, kad pasimarinuotų.
Po to suverkite ant iešmelių. Iešmelius dėkite ant įkaitintos kepsninės ir kepkite, kol krevetės paraus. Kepant pašlakstykite likusiu marinatu.
Atsiliepimai