Ingredientai

Citrinos 1 vnt.
Imbieras gabaliukas
Česnakai 3 skiltelės
Aliejus 4 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Paruoškite marinatą. Čili pipirą perpjaukite išilgai, išimkite sėklas, smulkiai supjaustykite. Išspauskite citrinos sultis ir nutarkuokite žievelę. Taip pat sutarkuokite imbierą bei česnako skilteles. Įpilkite aliejaus, viską išmaišykite.

Krevetes nuplaukite, sudėkite į indą su paruoštu marinatu. Gerai permaišykite ir palikite porai valandų, kad pasimarinuotų.

Po to suverkite ant iešmelių. Iešmelius dėkite ant įkaitintos kepsninės ir kepkite, kol krevetės paraus. Kepant pašlakstykite likusiu marinatu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai