„The Daily Telegraph“ skaičiuoja, kad vidutiniškai tokia nuolaida vairuotojams leidžia sutaupyti 33 svarus (138 Lt) per metus. „Swiftcover“ žada, kad sutaupyti pavyks dar daugiau, jeigu vaizdo registratorius padės įrodyti, kad vairuotojas yra nekaltas dėl eismo įvykio.

Vaizdo registratoriai yra itin populiarūs Rusijoje, tačiau pastebima, kad jais vis labiau naudojasi ir britai.

„Mes tikime, kad vaizdo registratoriais besinaudojantys vairuotojai bus atsargesni kelyje. Vis dėlto jeigu jiems nepasiseks kelyje, jie galės atsiųsti mums vaizdo įrašą ir įrodyti, kad jie nėra kalti. Štai kodėl mes suteiksime nuolaidą automobilio draudimui“, – pranešime teigia draudikai.

„Swiftcover“ sako, kad jie nesirengia nuolat tikrinti, ar nuolaidą gavę vairuotojai reguliariai naudojasi vaizdo registratoriais. Vis dėlto draudikai perspėja, kad eismo įvykio atveju prašys pateikti vaizdo įrašą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)