Gaminimo eiga

Susmulkinkite česnaką, įberkite druskos, prieskonių, įpilkite alyvuogių aliejaus ir šiame mišinyje 20-30 min. pamarinuokite vištienos filė.

Supjaustykite papriką į 4 dalis, išimkite sėklas ir pakepkite orkaitėje ant grotelių 220 laipsnių temperatūroje 10 min. Išėmę iš orkaitės uždenkite maistine plėvele ir vėl palaikykite 10 min. Tada nulupkite odą nuo paprikos.

Supjaustykite pievagrybius ir į keptuvę įpylę aliejaus juos pakepinkite. Supjaustykite svogūnus, ir juos taip pat pakepkite aliejuje. Ant svogūnų į keptuvę dėkite vištienos filė, taip pat sudėkite pakeptus pievagrybius, papriką bei apvirtus kukulius Gnocci.

Tada pilkite baltą sausą vyną ir palaukite kol jis nugaruos. Tada supilkite grietinėlę. Apibarstykite druska ir pipirais. Sudėkite į lėkštę, apšlakstykite aliejumi ir apibarstykite raudonėliais.

Vilniaus paukštynas

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai