Daugybė šokėjų sulaukė kvietimų iš šokių mokyklų bei agentų prisijungti prie vienuolika valandų trunkančio naujosios K. Minogue dainos „I Was Gonna Cancel“ klipo filmavimą. Jį prodiusuos JAV muzikantas Pharrellas Williamsas, o choreografiją kurs kompanijos „Sydney Dance Company“ meno vadovas Rafaelis Bonachela. Darbas vyks Melburno „Docklands Studios“.

Viena agentūra šokėjams išsiuntinėjo tekstinį pranešimą, kuris skambėjo taip: „Visą dieną trunkantis Kylie Minogue vaizdo klipo filmavimas, neapmokama, tačiau puiki galimybė ir pramoga!“

„Actors Equity Australia“ direktorės Sue McCreadie teigimu, šokėjams buvo pasakyta, kad nebus mokama dėl filmavimui skirto „riboto biudžeto“. S. McCreadie pridūrė, jog nėra priimta nemokėti šokėjams, kurie paprastai už visos dienos komercinį filmavimą uždirba mažiausiai 550 dolerių.

„Yra prielaida, kad žmonės dirbs už dyką siekdami pasirodyti ir, žinoma, tai kenkia šiai profesijai“, - įsitikinusi S. McCreadie.

Internete taip pat pasigirdo nuomonių, kad tokiu būdu siekama tiesiog pasinaudoti šokėjais, jiems nemokant jokio atlygio.

K. Minogue atstovas kaltinimus neigia ir sako, kad visiems buvo atlyginta deramai, o žinutės buvo siųstos ne dainininkės komandos narių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)