Žinomai moteriai dizaineris pasiuvo išskirtinę suknelę. „Ingos suknelę kūriau, matyt, ilgiausiai iš visų – daugiau nei mėnesį. Pasiuvus ir pasikvietus Ingą pasimatuoti, paaiškėjo, kad reikia suknelę sumažinti, tai ir vėl čiupau adatą... O ką jau kalbėti apie 2 kilogramus baltų karoliukų, kuriuos reikėjo prisiūti prie suknelės“, – pasakoja L. Salasevičius.

Įspūdingas drabužis, kuriuo ant podiumo puikavosi I. Stumbrienė – ne tik daug laiko pareikalavęs, bet ir daugiausia sveriantis šios kolekcijos kūrinys. Atvykusiai paskutinį kartą pasimatuoti suknelės Ingai dizaineris juokavo: „Atsargiai, suknelė tikriausiai sveria daugiau už tave pačią.“

L. Salasevičiaus kolekciją ant podiumo demonstravo ir kitos žinomos damos, papuoštos ne mažiau puošniomis ir šventiškomis suknelėmis. Su suknele-transformeriu pasirodė dainininkė Natalija Bunkė, dainininkė Šorena pristatė ištaigingą, žemę siekiančią baltą suknelę, o įspūdingą smaragdo spalvos suknelę demonstravo aktorė Vaida Būtytė. Šiame šou pasirodė ir „Naujos Pupytės“ grupės narės: Oksana Pikul-Jasaitienė, Vita Pliadytė, Skaistė Steikūnaitė ir Neringa Šiaudikytė.

Dizaineris visada kiekvieną suknelę kuria rankomis ir išskirtinai tik tam modeliui, kuris demonstruoja apdarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)