Ingredientai
Gražgarstės
100
g
Iceberg salotos
1
vnt.
Juodosios alyvuogės
1
sauja
Kaparėliai
1
sauja
Porcijos: 4
Atverkime duris tikram itališkam Viduržemio jūros skoniui ir aromatui... Spalvų ir skonių žaismas viename inde – tai tikras meno kūrinys ant jūsų stalo. Tetulė Eglė siūlo paragauti gaivių itališkų salotų. Na, o ragaudami leiskite fantazijai jus nunešti prie smėlėtos jūros pakrantės, kur saulė glosto jūsų veidą, o bangos atspindi dangaus žydrumą... Eiiiii, tetule Egle, užteks svajoti, žmonės taip ir užmigs belaukdami tavo salotų! Judinkis, tetule!
Gaminimo eiga
Supjaustykime Iceberg salotas ir sumaišykime su rukola.
Smulkiai supjaustykime džiovintus pomidorus, alyvuoges ir kaparėlius.
Nusunkę aliejų sudėkime tuną.
Apšlakstykime aliejumi ir balzaminiu actu, viską išmaišykime.
Atsiliepimai