Konkurso sąlygos ir taisyklės:

1. Akcija vyksta nuo 2014 m. balandžio 24 iki 2014 m. gegužės 1 d.
2. Pagrindinis žaidimo prizas - kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ dovanojama kelionė 2 asmenims į Bulgariją 4* viešbutyje su maitinimo tipu „viskas įskaičiuota“. Kelionės laikas – 2014 m. gegužės mėnuo.
3. Kelionė į pinigus nekeičiama.
4. Prizo laimėtojas turi būti sulaukę 18 m. amžiaus.
5. Kelionės datą prizo laimėtojas turi rintis tik periodu 2014 05 05-05 27.
6. Kelionę sudaro: apgyvendinimas 7 nakvynėms 4* viešbutyje Bulgarijoje, maitinimas „viskas įskaičiuota“ (pagal viešbučio administracijos nustatytą tvarką), skrydis Vilnius-Varna-Vilnius, pervežimo paslauga oro uostas-viešbutis-oro uostas.
7. Į laimėtą kelionę nėra įskaičiuota: kelionės ar kt. draudimas, transporto išlaidos Lietuvoje, asmeninės išlaidos, kitos išlaidos.
8. Kelionės data, viešbučio kategorija, maitinimo tipas bei kryptis organizatorių gali būti keičiami.
9. Jei dėl tam tikrų nuo organizatorių nepriklausančių priežasčių žaidimo laimėtojas į laimėtą kelionę vykti negali (dėl aplinkybių, kurios atsirado dėl pačių laimėtojų kaltės, arba dėl su laimėtojais susijusių aplinkybių, kurių jis negali kontroliuoti ir negalėjo numatyti, pvz., ligos, artimojo mirties ir kt.), laimėjimas pinigais neišmokamas ir laimėjimas kitu metu negali būti panaudotas. Jei numatyta data kelionė negali įvykti dėl aplinkybių, už kurias atsako organizatorius arba dėl force majeure aplinkybių, žaidimo laimėtojui organizatoriaus nuožiūra gali būti pasiūloma bet kuri kita kelionė kitai datai. Kelionės perleidimas kitam asmeniui negalimas.
10. Su loterijos pagrindinio prizo-kelionės laimėtoju bus pasirašoma turizmo paslaugų teikimo sutartis.
11. Loterijos prizo laimėtojas bus traukiamas burtų keliu gegužės 5 dieną.
12. Prizo laimėtojas apie laimėtą prizą bus informuojamas asmeniškai, jo nurodytu telefonu ar el. paštu, bei paskelbtas viešai socialiniame tinkle „Facebook“ esančiuose organizatorių viešuose profiliuose, organizatorių internetinėse svetainėse, ir kitose žiniasklaidos ar reklamos priemonėse.
13. Atsiimant pagrindinį žaidimo prizą laimėtojas privalės parodyti asmens dokumentą.
14. Žaidime negali dalyvauti UAB „Tez Tour“ ir UAB „Delfi“ darbuotojai bei jų šeimų nariai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės