DELFI skaitytojas pranešė, kad Nemenčinės pl. esančioje parduotuvėje lubos krito alkoholio skyriuje – iš ten tuoj pat spruko žmonės.

„Norfos“ atstovas spaudai Darius Ryliškis iš karto po įvykio apie 12.50 val., DELFI patikino, kad jis nieko tiksliai nežino, todėl negali nei komentuoti, nei įleisti į parduotuvę fotografo.

Po 15 val. jis informavo, kad „atsikabino viena praėjimo į alkoholio skyrių gipso kartono staktos pusė, kuri atsirėmė į šaldytuvą“.

„Dėl šio įvykio alkoholio skyrius buvo uždarytas, kad nenukentėtų žmonės. „Norfos mažmena“ būdama parduotuvės pastato nuomininke apie įvykį nedelsiant pranešė pastato savininkams“, - rašoma išplatintame pranešime.

Vienas parduotuvės lankytojų sakė, kad nieko baisaus neįvyko, tik žmonės išsigando – atsikabino dalis pakabinamų lubų ir krito žemėm, todėl alkoholio skyrius buvo apjuostas „Stop“ juosta, jog netyčia dar kokia lubų dalis nekristų ant lankytojų.

Anot vieno liudytojų, kritusi lubų dalis išvartė ir kelias iškabas. Tačiau prekyba dėl to nebuvo sustabdyta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)