Produktai:

5 kilogramai kiaulienos,
1 kilogramas morkų,
1 kilogramas svogūnų,
5 saliero stiebai,
5 skiltelės česnako,
4 – 5 lauro lapai,
1 butelis baltojo sauso vyno,
druskos, pipirų.

Kaip gaminti:

Svogūnus, morkas ir salierus supjaustykite skritulėliais, sudėkite į didelį puodą, sudėkite česnako skilteles ir kruopščiai išminkykite rankomis. Mėsą supjaustykite gabalėliais, sumaišykite su daržovėmis. Sudėkite lauro lapus, įberkite druskos, pipirų, supulkite vyną, gerai išmaišykite rankomis.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)