- Kuo renginys, kurį organizuojate bus ypatingas?

- Kai rašiau knygą „Suviliok moterį“, lankiausi visuose Vilniuje vykusiuose greituosiuose pasimatymuose. Ten išmėginau daugybę technikų: buvau abejingas, domėjausi, buvau malonus, kandžiai šaipiausi ir t.t.

Tačiau po pasimatymo grįždavau namo ir nesuprasdavau, kodėl man nepavykdavo sužavėti vienos ar kitos merginos. Kai tuo tarpu pagalvojęs apie savo pašnekoves, iš karto galėdavau pasakyti, kodėl jos nebuvo patrauklios. Visuomet lengva pamatyti kitų trūkumus bei privalumus ir sunku pastebėti savuosius.

Iš to kilo idėja sukurti greitųjų pasimatymų projektą „TikrosPazintys.lt“. Po pasimatymo kiekvienas dalyvis apie savo pašnekovą turės parašyti po vieną gerą ir po vieną blogą, savybes. Aišku, trūkumus bus galima rašyti tik tokius, kokius įmanoma pakeisti. Po pasimatymo kiekvienas dalyvis turės po 10-15 anoniminių atsiliepimų.

Tai neįtikėtinai vertinga informacija. Juk mes dažnai nė nesusimąstome, kad priešingai lyčiai galbūt nepatinka mūsų apsirengimo stilius, galbūt mes gyvename nuobodžius gyvenimus, o galbūt vaidiname pernelyg savimi pasitikinčius. Turėdami šia informaciją, dalyviai galės keistis, tapti patrauklesniais ir anksčiau ar vėliau, suvilioti savo svajonių partnerį.

- Kaip manote, ar daug šansų šiame renginyje sutikti antrą pusę?

- Greičiausiai, kad po šio renginio neatsiras dešimties naujų porų. Galbūt susikurs viena ar dvi, tačiau bet kokiu atveju, greitieji pasimatymai, šiandieniniame pasaulyje, kuriame visi skuba ir neatranda laiko asmeniniam gyvenimui, yra vienas optimaliausių būdų atrasti antrą pusę.

Jeigu žmogus mėgina susipažinti internetu ir jam pakankamai gerai sekasi, todėl jis kas savaitę eina į vis kitą pasimatymą, tai kad nueitų į 15 pasimatymų, jam prireiks daugiau nei trijų mėnesių. Greitųjų pasimatymų metu jis tai padarys per valandą. Susirasti svajonių partnerį iš dalies yra skaičių žaidimas.

Pasaulyje yra pusantro milijono žmonių, kurie mus trauktų fiziškai, su kuriais turėtumėme panašias vertybes ir šalia kurių būtų gera emociškai. Tereikia ieškoti, susipažinti su kuo daugiau žmonių ir kiekvienas atrasime tokį žmogų kokio ieškome.

- Kodėl sakote, kad partnerio paieška yra skaičių žaidimas?

- Kai pradėjau gatvėse kalbinti merginas, jau po kelių šimtų bandymų pastebėjau, kad maždaug viena iš šimto merginų, nesvarbu, kaip su ja sekdavosi bendrauti, labai stipriai suvirpindavo jausmus ir įstrigdavo atmintyje. Maždaug vienas iš šimto žmonių yra tas, šalia kurio pajaučiame tai, ką žmonės vadina „chemija“. Kartais pastebiu, kai merginos sako, jog turi daug gerbėjų, bet nė vienas nesuvirpina širdies. Tai normalu, greičiausiai tų gerbėjų yra mažiau nei šimtas.

- Ką galėtumėte patarti greitųjų pasimatymų dalyviams?

- Jeigu norite paprasto, realiai pritaikomo patarimo, tai jis būtų toks: nepaverskite visko interviu dėl darbo. Ypatingai vyrams tai didelė problema. Jie mano, kad turi teisingai atsakyti į visus klausimus ir laimės pagrindinį prizą. Pasakys, kad turi gerą darbą, parodys, kad yra dori, rūpestingi ir to užteks. Bet ne, tai neveiksminga.

Pasistenkite su partneriu užmegzti ne protinį, o emocinį ryšį. Juokaukite, būkite žaismingi ir kalbėkite apie bereikšmius dalykus. Tiesiog mėgaukitės buvimu kartu. Apie rimtus dalykus galėsite pakalbėti kito susitikimo metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)