Valstybės sekretorius Prezidento kanceliarijoje Slawomiras Rybickis laiške Lenkijos automobilių ir motociklų federacijos (PZM) prezidentui Andrzej Witkowski didžiuojasi, kad organizuojamas ralis gali pasigirti ilgametėmis tradicijomis.

„Tai vienas seniausių ralių pasaulyje. Prezidentas Bronislawas Komorowskis labai vertina pastangas tęsti šių varžybų tradicijas aukščiausiame lygyje. Ralio pripažinimu tampa ir tai, kad šiemet jis ir vėl bus Pasaulio ralio čempionato etapas. Svarbu pažymėti tai, jog Lietuvos automobilių sporto federacija (LASF) yra šio renginio partneris. Taip pat man labai malonu pranešti, kad Lenkijos Respublikos Prezidentas, atsižvelgdamas į šių varžybų tradicijas ir tarptautinį pripažinimą, sutiko tapti renginio garbės globėju“, – rašo S. Rybickis.

PZM vadovas Andrzej Witkowski tikina, kad šalies Prezidento garbės globa didžiausiam Lenkijos automobilių sporto metų renginiui yra išskirtinis įvertinimas.

„Mes didžiuojamės, kad antrus metus iš eilės Lenkijos Respublikos Prezidentas bus „Rally Poland“ garbės globėju. Tai parodo, koks svarbus yra šis ralis, kuris Tarptautinės automobilių asociacijos (FIA) kalendoriuje tapo Pasaulio ralio čempionato dalimi, organizuojama kartu su partneriais iš Lietuvos. Mes nuoširdžiai dėkojame Prezidentui už šį pripažinimą ir bendradarbiavimą su ralio organizatoriais“, – sako jis.

„LOTOS 71st Rally Poland“ yra septintasis FIA Pasaulio ralio čempionato etapas, kuris vyks Lietuvoje ir Lenkijoje birželio 26-29 dienomis.

Geriausi planetos ralio lenktynininkai rungtyniaus specialiuose žvyriniuose greičio ruožuose Mozūrijoje ir Druskininkų apylinkėse. Varžybos startuos ir finišuos Mikolaikose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)