JAV automobilių žurnalas „Ward‘s Auto“ paskelbė tradicinį naujų automobilių geriausių interjerų dešimtuką. Žurnalo redaktoriai nerenka vieno geriausio salono dizaino ir neskirsto jų į kategorijas pagal kainą, todėl į dešimtuką turi galimybių pakliūti visi, kurie išsiskiria šviežiais dizainerių sprendimais, kokybiškomis apdailos medžiagomis, skoniu ir patogumu.

Šiemet rinkimuose dalyvavo 41-as naujas arba reikšmingai atnaujintas modelis, juos „Wards Auto“ redaktoriai bandė porą mėnesiu. Ši organizacija jau porą dešimtmečių taip pat rengia „Geriausių metų variklių rinkimus“.

Teigiama, kad automobiliai buvo vertinami pagal keletą kriterijų – medžiagų kokybė, ergonomika, patogumas, saugumas, vertė, gamybos išbaigtumas ir bendras dizainas.

„Šių metų sąrašas yra įvairiausias kokį kada nors teko turėti – čia galima rasti nuo įperkamų kompkatinių iki itin prabangių automobilių, tokių kaip „Rolls-Royce Wraith“, – sakė „Wards Auto“ vyriausiasis redaktorius Drew Winteris. – Kiekvienu atveju salonas vaidina itin svarbų vaidmenį formuojant markės charakterį ir siekiant sulaukti pirkėjų dėmesio“.

Geriausių 2014 metų automobilių salonų dešimtukas (abėcėlės tvarka, skliausteliuose nurodyta kaina JAV rinkoje)

Chevrolet Corvette Stingray (71 960 JAV dolerių)
Chevrolet Corvette Stingray
Chrysler 200C (31 470)
Chrysler 200C
GMC Sierra Denali (56 685)
GMC Sierra Denali
Hyundai Equus Ultimate (68 920)
Hyundai Equus
Jeep Cherokee Limited (37 525)
Jeep Cherokee
Kia Soul+ (24 010)
Kia Soul
Mazda3 (30 415)
Mazda3
Mercedes-Benz S550 (122 895)
Mercedes-Benz S-klasė
Rolls-Royce Wraith (372 800)
Rolls-Royce Wraith
Volkswagen Golf GTI (30 695)
Volkswagen Golf GTI
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)