Konkursas prasideda 2014 m. balandžio 15 d. 12 val. Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centro interneto svetainėje www.smlpc.lt paskelbus pirmojo lygio sveikatos žinių testą. Atsakymai į pirmojo lygio sveikatos žinių testo klausimus internete registruojami iki 2014 m. gegužės 15 d. 12 val.

Antrasis konkurso etapas, kuriame dalyvaus penki geriausiai atsakę į pirmojo lygio testo klausimus, vyks 2014 m. birželio 1 d. Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centro Sveikatos mokykloje – Vytauto g. 87, Trakuose.

2014 metus Lietuvos Respublikos Seimas paskelbė Vaikų sveikatos metais, todėl šiemet bus tikrinamos konkurso dalyvių žinios apie vaikų sveikatos išsaugojimą ir stiprinimą. Konkurso antrojo etapo nugalėtojas apdovanojamas pagrindiniu konkurso organizatoriaus prizu (300 Lt dovanų kuponu).

Kitus antrojo etapo dalyvius, atsakiusius į ne mažiau kaip 60 procentų antrojo lygio testo klausimų ir teisingai atlikusius praktinę užduotį planuojama apdovanoti partnerių ir rėmėjų prizais bei dovanomis pagal rėmėjų nustatytus papildomus kriterijus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją