Ingredientai

Miltai stiklinė
Druska šaukštelis
Cukrus 1 šaukštas
Vanduo 3 šaukštai
Cukraus pudra stiklinė
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sviestą supjaustykite kubeliais, sumaišykite su miltais, druska, cukrumi ir vandeniu. Greitai suminkykite tešlą, suformuokite rutulį, suvyniokite į maistinę plėvelę ir valandai padėkite į šaldytuvą.

Atvėsintą tešlą iškočiokite į apskritimą, sudėkite skiltelėmis pjaustytus persikus palikdami 1,5–2 cm pločio kraštelį. Maltus migdolus sumaišykite su cukraus pudra ir apibarstykite persikus.

Užlenkite paliktos tešlos kraštelius. Aptepkite kiaušinio tryniu ir apibarstykite cukrumi.

Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30–40 minučių.

Smaguris

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai