Moteris prisipažįsta, kad dažniau nei kinui atranda laiko knygai, nes skaitymas – jos aistra. „Labai mėgstu lyginti knygą su jos adaptuota versija kine“, – sakė ji.

Geriausi kada nors matyti Agnės Zacharevičienės filmai:

„Žalioji mylia“ (angl. The Green Mile)

Ši fantastinė drama pagal Stiveno Kingo romaną kvapą gniaužia savo puikiu siužetu ir labai stipria aktorių vaidyba. Jei labai trumpai – tai filmas apie žmogiškumą, kuris pribloškia, pravirkdo ir ilgam apsigyvena žiūrovo mintyse.

„Gyvenimas yra gražus“ (angl. Life Is Beautiful)

Matytas labai daug kartų ir žinau, kad dar ne kartą jį peržiūrėsiu. Kalbėti apie holokausto tragediją per vienos šeimos istoriją taip subtiliai, taip jautriai ir naujai yra didžiulė režisieriaus ir pagrindinio vaidmens atlikėjo Roberto Benigni meistrystė. Labai stiprų įspūdį paliekantis filmas.

„Forestas Gampas“ (angl. Forrest Gump)

Frazę „gyvenimas yra kaip šokolado dėžutė“ iš karto prisimenu pagalvojusi apie „Forestą Gampą“. Originalus, humoro ir šviesos pilnas filmas apie gyvenimo stebuklus, atsitiktinumo lemtį ir meilę, keičiančią likimus. Tai vienas mano mėgstamiausių Tomo Hankso vaidmenų.

„Kasablanka“ (angl. Casablanca)

Klasikinis geras senas filmas apie meilę - juodai balta „Kasablanka“. Būtina pamatyti mėgstantiems romantines juostas, įtraukiantį siužetą ir tokius kino grandus kaip Ingrid Bergman. Filmo dialogai jau yra tapę pop kultūros dalimi, cituojami kitų kūrėjų darbuose.

„Dogvilis“ (angl. Dogville)

„Dogvilis“ – norintiems visiškai „kitokio“ kino. O ko gi dar galima tikėtis iš skandalingojo Larso von Triero? Visas filmo veiksmas vyksta vienoje scenoje - gatvės, namų ribos ir net interjeras nupiešti kreida ant juodų grindų, tad žiūrėdamas juostą koncentruojiesi ties aktorių vaidyba, kuri stulbina. Tai, mano požiūriu, neabejotinai geriausias Nicoles Kidman vaidmuo. Išties paveikus filmas su labai sukrečiančia

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)