Kol kas kompanijos likimas nėra žinomas. Dar sausio viduryje „Marussia“ kalbėjo apie planus, jog 2018 m. bus pradėti gaminti nauji šios markės prabangūs automobiliai.

„Marussia“ buvo įkurta 2007 m. Po metų kompanija pristatė pirmąjį superautomobilį B1, kiek vėliau – ir B2. 2010 m. buvo atidarytas šios markės salonas Maskvoje. Skelbiama, kad per visą gyvavimo laikotarpį „Marussia“ Rusijoje pardavė tik keturis automobilius, o iš viso buvo pagaminta apie 20-30 bandomųjų egzempliorių.

„Superautomobilių projektas buvo ambicingas, tačiau gaila, kad jis taip ir nesudomino rinkos“, – teigė kompanijos atstovė Tracy Novak.

Ji pridūrė, kad ši situacija neturi jokios įtakos „Formulės-1“ lenktynėse dalyvaujančiai „Marussia“ komandai. T. Novak teigimu, dabar komandą valdo Dubline registruota „Marussia Communications Limited“ kompanija.

„Tarp šių dviejų kompanijų nėra jokio ryšio, nei finansinio, nei techninio. Jau kurį laiką F1 komanda veikia atskirai“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)