Ingredientai



Vos startavusiame nuotaikingame kulinariniame projekte „Siurprizas lėkštėje“ netrūksta geros nuotaikos, smagių išbandymų Lietuvos garsenybėms ir gardžiausių įvairių šalių tradicinių patiekalų receptų.

Gaminimo eiga

Pirmąją savaitę projekte puikiai pasirodė dainininkas Egidijus Sipavičius, savo jėgas išbandęs prancūzų virtuvėje ir pagaminęs nuostabią perlinę vištą bei damų ypač mėgiamą pasakiško skonio Creme brulee.

Šią savaitę savo sugebėjimus virtuvėje pademonstruos visiems puikiai žinoma estrados žvaigždė Irena Starošaitė, kuri kartu su restorano „Soya“ virtuvės šefu Valdemaru Vaitulevičiumi gamins Japoniją garsinančius suši ir gaiviuosius žaliosios arbatos ledus su keksiukais, kuriuos ir pati be galo mėgsta.

I. Starošaitė jau rytoj žada atskleisti su kokiu netikėtu ingredientu yra gaminusi lietuvišką suši ir kokiu patiekalu lepina savo vyrą Žilviną Žvagulį. Visa tai ir dar daugiau sužinosite jau greitai per Delfi TV ir puslapyje www.1000receptu.lt.

„Siurprizas lėkštėje“ – internetinis pramoginis projektas, kuriame Lietuvos garsenybės lankosi restoranuose ir kartu su skirtingų virtuvių šefais gamina įdomiausius tradicinius įvairių šalių  patiekalus, gauna smagių kulinarinių išbandymų, dalinasi asmeniniais mėgstamiausiais receptais, gaminimo įpročiais bei dar negirdėtais nutikimais iš asmeninio gyvenimo.

Projekto „Siurprizas lėkštėje“ rėmėjai: buitinė technika „Bosch“ – profesionalas namuose, kuris palengvins kiekvieno virtuvės šeimininko darbą ir „Borjomi“ – geros savijautos po gardžių patiekalų rėmėjas.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai