Gaminimo eiga

Druską ištirpiname, kad geriau pasiskirstytų tešloje. Miltus suberiame į dubenį, pilame alyvuogių aliejų, įdedame kepimo miltelių ir po truputį pilame vandenį, taip pat supilame ir vandenį, kuriame buvo ištirpinta druska. Pradedame minkyti.

Tešla turi gautis ne kieta, o tokia, kad eitų ją kočioti. Jei tešla kietoka, įpilkite šiek tiek vandens. Iš tešlos iškočiojame picos padą. Tuomet gautą padą klojame į skardą pateptą ir pakepame 190 C temperatūroje apie 15 - 20 min.

Po to jį ištraukiame ir sudedame visus ingredientus. Pirmiausia užpilame pomidorų padažo ir majonezo ir viską tolygiai paskirstome.

Improvizuokite ir sudėkite paminėtus ingredientus. Taip pat puikiai tiks ir pievagrybiai, jei jų turite. Sūrį dėkite paskutinėje eilėje, dėl geresnio skonio užbarstykite ir kietojo Džiugo sūrio bei ant viršaus dar pabarstykite prieskonių, o tada vėl pašaukite į orkaitę ir stebėkite kol viskas iškeps. Na, 20-25 min keps tikrai. Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai