Ingredientai
Salotos Iceberg
1
vnt.
Vytinta jautiena
100
g
Vyšniniai pomidoriukai
200
g
Graikiniai riešutai
100
g
Džiugo sūris
100
g
Žiediniai kopūstai
1
vnt.
Kiaušinių trymiai
2
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Garstyčios
2
šaukšteliai
Garstyčios
2
šaukšteliai
Alyvuogių aliejus
20
ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Padažui kiaušiniai išverdami kietai. Paimami tik tryniai, nulupamos česnako skiltelės. Visi padažui skirti produktai sudedami į smulkintuvą ir susmulkinami iki vientisos masės.
Salotų gūžė suplėšoma į maždaug 2 cm dydžio gabalėlius, jautienos gabaliukai susmulkinami, riešutai kiek irgi pasmulkinami, kekiniai pomidorai supjaustomi per pusę, kalafioras taip pat susmulkinamas į maždaug 1 cm kekes.
Visi šie produktai sumaišomi. Tuomet salotas išdėliojame į lėkštes, užpilame padažą ir apibarstome tarkuotu sūriu ir patiekiame. Skanaujame su prancūzišku batonu. Skanaus!
Atsiliepimai