Mažiau tinginiauti gali padėti ir mobilusis telefonas, tiksliau – į jį parsiųstos specialiai lieknėjimui, sportui ir motyvacijos pakilimui skirtos nemokamos programėlės.

„RunKeeper“

Neleiskite būti suklaidinti pavadinimo – ši programa skirta ne tik bėgiojimui. Treniruotės pradžioje galite pasirinkti savo veiklos rūšį, pavyzdžiui, treniruotę dviračiu, pėsčiomis arba, žinoma, bėgimą. Programa stebės buvimo vietą, siųs atnaujinimus ir pateiks rodiklius po treniruotės.

„Lose it“

Mitybos specialistai sutiks, kad vienas iš geriausių būdų, kaip pradėti valgyti sveikiau – stebėti savo maistą. Todėl siūlome naudotis šia programėle, kuri leidžia ne tik greitai sužinoti, kiek koks maistas turi kalorijų, bet ir patiems įvesti maisto produktus ar receptus.

„The 7 Minute Workout“

Ši programėlė vos siūlo sudalyvauti trumpose 7 minučių treniruotėse, kurios padeda sustiprinti kūno raumenis, atsikratyti nereikalingų riebalų ir padidinti ištvermę. Pasirinkus, kokią kūno dalį norima patobulinti, programėlė parenka pratimus, tad tai puiki programėlė pradedantiems.

„UpBeat“

Kiek kartų esate sulėtinę tempą ar sustoję išgirdęs savo mėgstamą dainą, nes ji buvo kiek per lėta? Ši programėlė pagauna jūsų bėgimo ritmą ir pritaiko jums dainas panašias į tas, kurias jau turite savo grojaraštyje. Programėlėje taip pat galima rasti ir treniruočių planus.

„GAIN Fitness Cross Trainer“

Įsijungus šią programėlę sporto salėje ir nebereikės sukti galvos, kokius pratimus daryti ir kuriuos treniruoklius naudoti. Joje pateikiami garsiausių pasaulio asmeninių trenerių patarimai, rekomendacijos ir daugybė pratimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)