Ingredientai
Schwartz prieskonių mišinys žuviai
4
šaukšteliai
Upėtakių filė
600
g
Miltai
2
šaukštai
Bulvės
450
g
Porai
450
g
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Sviestas
25
g
Citrinos
1
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite miltus ir Schwartz prieskonių mišinį žuviai. Mišinyje apvoliokite žuvį, kad gausiai priliptų prie abiejų žuvies pusių.
Išvirkite bulves.
Įkaitinkite griliaus keptuvę ir apkepkite porus, apšlakstykite aliejumi, už 5 minučių apverskite porus ir padarykite žuviai vietos keptuvėje.
Žuvį skrudinkite 5 min, apverskite ir kepkite dar 5 min.
Ištirpinkite sviestą ir juo apšlakstykite žuvį.
Atsiliepimai