Nuo metų pradžios (iki kovo 27 d.) mūsų šalyje išaiškinti 2 539 neblaivūs vairuotojai.

Per du pirmuosius šių metų mėnesius dėl tokių vairuotojų kaltės įvyko 33 eismo įvykiai: žuvo 7 žmonės, dar 54 buvo sužeisti.

Policija prašo vairuotojų būti atsakingais, taip pat būti atsakingais transporto priemonių savininkus, kurie duoda naudotis jiems priklausančias transporto priemones ypatingai jauniems vairuotojams, o keleivių – rūpintis savo saugumu ir nevažiuoti su neblaiviais vairuotojais. Asmenų, pastebėjusių neblaivius vairuotojus, prašoma nedelsiant pranešti apie juos policijai.

Praėjusią savaitę pareigūnai vien Vilniuje išaiškino 23 atvejus, kai automobilius vairavo neblaivūs vairuotojai. Penktadienį - sekmadienį policijai įkliuvo 18 neblaivių vairuotojų. Per praėjusią savaitę septyni vairuotojai sukėlė eismo įvykius, kurių metu buvo apgadintos transporto priemonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)