Šio kiemo kačiukams visuomet padedame ligos atveju. Maitintojos čia labai tvarkingos ir myli savo lauko globotinius, tačiau brangiems gydymas, operacijoms lėšų, be jokios abejonės, neturi. Labai nelengva išlaikyti pusšimtį PSP katyčių, todėl stengiamės padėti nutikus nelaimei ir Jus kviečiame prisidėti.

Tomka dingo kelioms dienoms. Grįžo į šėryklą svirduliuodamas, krentantis ant šono, iš burnos sruvo kraujas, gyvūnas atrodė keistai prasižiojęs, sumuštu snukeliu. Moterys suprato, kad tai piktų žmonių darbas arba automobilio ratai. Vargšas atšliaužė prašytis pagalbos.

Žiopliukas, patiklus, galėjo ir iš kojos spyrį gauti. Liūdniausia yra tuomet, kai patiklūs beglobiai gyvūnai nukenčia nuo piktų gyventojų, kuriems vis „niežti“, kad ten šeria, ten globoja, vis tos vietos maža ant svieto!

Netrukus Tomka jau buvo gydykloje. Sulaužytas žandikaulis, galvos trauma, išsekimas. Žandikaulį chirurgė sukabino su ortopedine vielute, prileido krūvą vaistų ir paleido sveikti į laikinus namus.

Ačiū Ritai, kuri laikinai priglaudė Tomką ir kitoms šio kiemo moterims už finansinę paramą. Katinėliui buvo sulašinti vaistai nuo parazitų. Laukia dar keli vizitai. Tikimės, viskas bus gerai.
Tomikai, sveik greičiau! Ačiū už paramą.

Susisiekti: info@rainiukas.lt, tel.nr. 868973782, 861558898 (VšĮ „Rainiukas“)