Kasdien išgerdavęs 6 butelius alaus, tapo sveikuoliu

„Svėriau 85 kg, per pirmą mėnesį numečiau 10 kg, po dviejų – 16 kg, po trijų – 20 kg, po keturių – 25 kg, po to priaugau 3 kg, bet raumenų. Kaip? Pradėjau rytais bėgioti,valgyti sveiką maistą, nevartojau alkoholio (o stažas buvo 25-eri metai, beveik kasdien – 6 – 8 buteliai alaus), gėriau daug vandens.

Dabar jau praėjo 8 mėn. Per tą laiką nubėgau 3000 km ,o balandžio 13 d. Varšuvoje bėgsiu pirmą savo maratoną – 42,195 km. Prieš 3 mėn. tikrinausi sveikatą, daktarai sake kad ji kaip pas 18-metį.

O man 45-eri, nors prieš tai buvau ligų maišas. Kai pradėjau bėgioti, nei karto nesirgau - nei sloga, nei gripu, nors esant nulinei temperatūrai bėgioju „trumpa“ apranga. Taigi, nereikia jokių dietų, geriausia yra netingėti ir judėti...“, - pasakoja DELFI skaitytojas Dainius.

Receptas – nevalgyti po 18 val.

„Aš per 3 mėn. numečiau 15 kg sumažindama maisto kiekį, nesportuodama (nors sportuoti reikėtų būtinai, nes oda suglemba). Nevalgiau po 18 va;., tada gėriau vandenį, negazuotus gėrimus, o šiaip valgiau viską.

Vandenį iš pradžių gėriau, kai norėjosi valgyti po 18 val. Tai darydavau gurkšneliais, pasimėgdauma, kai atsibusdavau, taip pat – kaip norėjosi ko nors tarp valgymų. Likus pusvalandžiui iki valgio – pusė ar pilna stiklinė vandens, kaip norėjosi organizmui, jokiu būdu ne prievarta.

Lieknėjau tamsiuoju metu – pradėjau lapkričio mėnesį, kai mėnulio fazė buvo perėjimas į delčią. Pirmomis dienomis nevalgyti buvo sunkoka, tad anksčiau eidavau meigoti. Tai ir padėjo“, - savo lieknėjimo istorija dalijosi DELFI skaitytoja.

Galbūt galite papasakoti savo lieknėjimo sėkmės istoriją ir pasidalinti patarimais su valios neturinčiais? Žinote ypatingą lieknėjimo metodą? O gal atvirkščiai – paklausę kaimyno, draugo ar močiutės buvote įklimpę į bėdą, tik norėdami numesti kelis kilogramus?

Papasakokite, kaip pasikeitė Jūsų gyvenimas – laimingesni buvote pradėję „kūno gražinimo“ akciją ar po jos?

Jūsų laiškų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt

Pasidalinkite savo patirtimi! Tai galite padaryti žemiau:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)