Ingredientai
Pieniškos dešrelės
4
vnt.
Juoda duona
2
riekelės
Pomidorų padažas
pagal skonį
Salotos
sauja
Agurkai
1
vnt.
Pomidorai
1
vnt.
Ridikėliai
8
vnt.
Grietinė
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 2
Mūsų skaitytoja kviečia kartu su šiuo patiekalu nukeliausite ne į kitą šalį, o atgal į nerūpestingą vaikystę.
Gaminimo eiga
Nuluptų pieniškų dešrelių galus įpjaukite ir įdėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Nepervirkite, ypač jeigu dešrelių sudėtyje yra mažiau mėsos - gali ištęžti.
Salotas suplėšykite, supjaustykite daržoves, suberkite druska ir pipirus ir išmaišykite su grietine. Dėl skonio galite įdėti rukolos salotų, bet tai jau bus moderni variacija.
Sviestą arba tepamą sūrį su žalumynais užtepkite ant duonos (arba batono - jeigu vaikystėje jį labiau mėgote).
Dešreles pagardinkite pomidorų padažu ir valgykite tik su šakute - kaip vaikystėje.
Atsiliepimai