Sustojau ir pradėjau tai moteriai sakyti - „Greičiau slėpkit savo piniginę, nes tuoj neteksit visų pinigų“. Bet kažkaip moteris keistai vangiai reagavo į tai, kas vyksta aplinkui. O pagyvenusi moteris sureagavo kaip šuo, iš kurios bandoma atimti kaulą, ir atsisukus riktelėjo „Idi otsiuda“ bei stumtelėjo mane.

Lyg iš niekur tuo momentu šalia manęs atsirado dvi jaunos, agresyviai nusiteikusios merginos. O tuo tarpu vyresnioji mikliai tikrino piniginės skyrius, ieškodama pinigų. Staiga priėjo vienas jaunas vyras su popieriniu kavos puodeliu rankoje, kaip vėliau sakė, stebėjęs, kuo visa tai baigsis. Bendromis jėgomis pradėjome reikalauti, kad moterys atiduotų pinigus ir dingtų. Pradėjo atsigauti ir nukentėjusi moteris, kuri irgi sakė, kad jai atiduotų 40 litų. Visas veiksmas vyko keliolika sekundžių.

Į romę panaši moteris paleido piniginę ir su savo bendrininkėmis nuėjo. Į tą pačią pusę nuėjo ir nukentėjusi moteris. Įvykyje dalyvavęs vyras mane patikino, kad moterys atidavė pinigus, nors aš nesu tuo tikras. Vieno dalyko gailiuosi - kad iš karto nesupratau, kad nukentėjusi moteris buvo bent dalinai užhipnotizuota ir ją reikėjo ginti stipriau, kviesti praeivius į pagalbą (buvo pilnas prospektas žmonių) ir bent dar kurį laiką nepalikti jos vienos.

Tokias padėtis apsunkino tai, kad plėšikės veikia gaujomis, kai vienos vagia, kitos stebi aplinką ir reikalui esant ateina į pagalbą. Retorinis klausimas. Gal bent tas jaunas mano matytas moteris įmanoma kažkaip integruoti į normalią visuomenę? Kitu atveju, išmokusios vagysčių meno, jos ateinančius dešimtmečius terorizuos Lietuvos žmones.

Jei dėl šios informacijos bent vienas DELFI skaitytojas nepraras tokiu būdu pinigų, tai šios informacijos tikslas bus pasiektas. Patarimas - neiti į jokius kontaktus su įtartinomis moterimis, nes viskas prasideda nuo nekaltų dalykų, iš pradžių paklausia kiek valandų, po to pasiūlo paburti, o po to galite skaityti šį straipsnį iš pradžių...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!