Priemonėje dalyvavo 14 pareigūnų, panaudotos 4 tarnybinės transporto priemonės, pareigūnai dirbo iki 4.00 val. ryto.

Dirbant tikrintos vietos, kuriose dažniausiai būriuojasi jaunimas, taip pat atsižvelgta į viešojoje erdvėje dažnai pasitaikančių publikacijų apie kriminogeninę padėtį Raseinių rajone analizę bei informaciją, surinktą prieš tai vykdytų policinių priemonių šiame rajone metu.

Reido metu policijos pareigūnai nustatė 8 Kelių eismo taisyklių pažeidimus – 2 asmenys vairavo automobilius neblaivūs, iš kurių vienas nepakluso reikalavimui sustoti , 1 – be privalomojo vairuotojų civilinės atsakomybės draudimo, 1 – vairavo transporto priemonę, kuriai nustatyta tvarka neatlikta techninė apžiūra. Taip pat nustatyti kiti 4 KET pažeidimai. Pareigūnams į Raseinių r. PK teko gabenti neblaivią 34-ių metų moterį, kuri pažeidė viešąją tvarką.

Administracinės teisės pažeidimo protokolas buvo surašytas ir 18-mečiui raseiniškiui, kadangi jis lengvuoju automobiliu vežė 6 keleivius. Pažymėtina, kad 3 iš keleivių – neblaivūs nepilnamečiai. Jie pristatyti į Raseinių r. policijos komisariatą.

Priemonės metu pareigūnams pajėgas teko nukreipti ir į Kauno rajoną, kadangi apie 01.30 val. buvo gautas pranešimas, kad Babtų miestelyje grupė jaunuolių, vietinių gyventojų teigimu bandė apvogti gyvenamuosius namus, tačiau jų budrumo dėka buvo priversti sprukti. Mikroautobusas, kuriuo pasišalino jaunuoliai, po pusvalandžio, apie antrą valandą nakties pareigūnų buvo sustabdytas ties Girkalnio gyvenviete. Paaiškėjo, kad automobiliu važiavo vienas kaunietis ir du Raseinių rajono, Ariogalos miestelio gyventojai. Automobilyje rastas peilis, taip pat kirvis ir laužtuvas. Sulaikyti vyrai pristatyti į Raseinių r. policijos komisariatą.

Policija informuoja, kad tokie reidai bus vykdomi ir ateityje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)