Parodoje „Automechanika“ dalyvaus automobilių detalių, autokosmetikos, aksesuarų importuotojai, automobilių puošybos bei serviso specialistai.

Paprastas vairuotojas čia galės sužinoti, kaip padidinti variklio galingumą, išvys naujausius padangų modelius. Besidomintys automobilių verslu čia vykstančiuose seminaruose sužinos, kaip atidaryti nedidelę automobilių detalių parduotuvę ar autoservisą.

„TransBaltica“ parodos vinis – vežėjų gegužinė, primenanti garsiąją vokišką kas rudenį Miunchene vykstančią „Oktoberfest“. Sykiu su vežėjais joje gali linksmintis kiekvienas parodos lankytojas. Tačiau ši vieta transporto specialistų būrius sutrauks vakarop, po gausybės dalykinių susitikimų, pokalbių su klientais ir lankytojais.

Parodoje ketina dalyvauti įvairių transporto rūšių atstovai, čia bus ekspozicijų apie intelektualines transporto sistemas, transporto ir logistikos paslaugas, transporto infrastruktūrą. Šioje parodoje bus galima sutikti ir įvairių šalių geležinkelininkų, krovinių vežėjų automobiliais, jūromis ir oru.

Parodų dienomis „Litexpo“ centre vyks ir įvairios konferencijos bei seminarai. O parodos lankytojus, atėjusius tiesiog paganyti akis, džiugins „Tiuning TEAM“ automobilių paroda, ausis glostys automobilių garso ir kokybės varžybos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)