Šis serialas per visą rodymo istoriją buvo nominuotas 9-iems Auksiniams gaubliams, du iš jų laimėjo, taip pat buvo pristatytas 25-iems Emmy, iš jų 5-is laimėjo. Vaidmuo seriale „Daktaras Hausas“ aktoriui H. Laurie pelnė pasaulinę šlovę, jo herojaus įžvalgos tapo įkvėpimu daugeliui medicinos studentų, o ciniškosios Hauso frazės cituojamos visame pasaulyje.

Trečiadienio vakarais 22.05 val. TV3 žiūrovai stebės „Daktaro Hauso“ finalinio, paties svarbiausio sezono intrigas. Siužeto vingiai nustebins net labiau nei buvo galima tikėtis. Už tai, kad įsirėžė automobiliu į herojės Lizos Kadi namą ir sugadino jos turtą, Hausas nuteisiamas... kalėti.

Nuo bausmės jis neišsisuks – kandųjį daktarą TV3 žiūrovai tikrai išvys kalėjime! O čia viskas bus kitaip nei įprasta įnoringajam herojui: niekas neklausys jo nurodymų, nebebus iš paskos sekiojančių asistentų ir visad laukiančių pacientų. Bet Hausas išliks Hausu net ir kalėjime.

Žinoma, kalinio duona nėra labai saldi, ir daktaras trečiadienio vakarais TV3 eteryje sieks laisvės, laviruodamas ir stengdamasis elgtis kuo geriau.

Sudėtingi išbandymai ir kova su pačiu savimi – naujausiose „Daktaro Hauso“ serijose trečiadieniais per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją