Apie tai praneša biz.liga.net.

„Manome, kad Rusija turi padėti Ukrainai, patekusiai į profašistiškai nusiteikusių politikų valdžią. Manome, kad Rusija turi užtikrinti rusakalbių Ukrainos ir Krymo gyventojų saugumą. Manome, kad Rusijos piliečiai, kurie įžeidinėja mūsų kareivius ir abejoja kovos su neonaciais būtinybe, – išdavikai. Kad ir kokie gabūs žurnalistai, rašytojai ir režisieriai jie būtų“, – rašoma interneto svetainėje.

Į sąrašą jau įtraukti Aleksejus Navalnas, Michailas Šacas, Valerija Novodvorskaja, Romanas Dobrochotovas, Sergejus Aleksašenka, Dmitrijus Oreškinas, Olegas Kozyriovas, Artemijus Troickis, Irina Prochorova, Andrejus Malginas, Borisas Nemcovas, Andrejus Buslovas, Andrejus Makarevičius, Ksenija Larina, Nikolajus Uskovas, Sergejus Parchomenka, Stanislavas Belkovskis, Olegas Kašinas, Božena Rynska, Leonidas Gozanas, Konstantinas Borovojus.

Bet kas gali užeiti į interneto svetainę ir įrašyti naują išdaviko pavardę.

Primename, jog Rusijos Kultūros ministerija savo interneto svetainėje išplatino Rusijos kultūros veikėjų pavardes, kurie palaikė Rusijos prezidento Vladimiro Putino poziciją dėl situacijos Kryme. Sąraše – 300 asmenų.

Tarp Rusijos kultūros veikėjų yra ir tokių, kurie palaikė Ukrainą.