Ingredientai
Morkos
2
vnt.
Agurkai
1
vnt.
Alyvuogių aliejus
pagal skonį
Itališkos prieskoninės žolelės
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Morkas nuskutame ir su agurkais supjaustome griežinėliais (3-4mm storio). Įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus ir supilame morkas, po to agurkus.
Lengvai pamaišydami kepame, bet neskrudiname (apie 1-1,5min, arba iki skrudimo pradžios), pabarstome druskos.
Išverčiame (su aliejumi) į paruoštus dubenis (geriausiai tinka tipo sultiniui)ir ant viršaus dedame varškę (grubokai trupiname sūrį), pabarstome Itališkomis žolelėmis ir lengvai pamaišome (galima papildyti alyvuogėmis ir/arba žaliais arba saulėje džiovintais pomidorais).
Jeigu sprangoka, šliūkštelim alyvuogių aliejaus. Tinka užgerti baltu vynu.
Atsiliepimai