Didžiąją reguliariojo sezono dalį žemiau turnyro lentelėje nei „Dzūkija“ žengianti „Lietkabelio“ ekipa turi bene pirmą šansą šiame sezone pavyti varžovus pagal pergalių skaičių. Dviem mačais daugiau sužaidę A.Brazio auklėtiniai su aštuoniomis pergalėmis žengia dešimtoje vietoje, tuo tarpu dzūkai su devyniais laimėjimais per 24 susitikimus rikiuojasi aštuntoje turnyro lentelės pozicijoje.

Panevėžio komandos viltys pavyti alytiškius jau trečiadienio rungtynėse – nė iš piršto laužtos. Dukart reguliariajame sezone Panevėžyje susitikusios komandos pasidalijo po pergalę. Pirmajame mače „Dzūkija“ – 74:64 įveikė traumų išretintą „Lietkabelį“. Antrajame susitikime savo pranašumą įrodė panevėžiečiai – 85:77.

Dar nė karto Alytuje nesusitikusios komandos puikiai supranta rungtynių svarbą. Šarūnu Vingeliu ir Vidmantu Sragauskiu pasipildžiusi M.Lukošiaus armija ir toliau grasina visiems varžovams, o pergalė namuose su „Pieno žvaigždėmis“ įrodo, jog dzūkai pasiruošę išsaugoti bilietą į LKL atkrintamąsias.

Panevėžio klubas ilgą laiką išsiskyrė tik pralaimėjimais, tačiau pastaruoju metu stabilus komandos žaidimas sugrąžino viltis apie sezono pratęsimą, pasibaigus reguliariajai jo daliai. Tiesa, po kovingų rungtynių su „Lietuvos rytu“ bei pergalės mače su „Šiauliais“ Panevėžio ekipa patyrė triuškinamą pralaimėjimą Utenoje – 74:101.

LKL čempionato rungtynes iš Alytaus tiesiogiai nuo 19 val. transliuos internetine sporto televizija sportotv.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją