Gydytojai sukėlė M. Schumacheriui komą po gruodžio 29 dieną įvykusio incidento, kai vokietis lenktynininkas rėžėsi galva į uolą, slidinėdamas Prancūzijos kurorte Meribelyje su savo sūnumi ir grupe draugų.

„Esame ir liekame įsitikinę, jog Michaelis išsikapstys ir pabus. Kai kada būna mažų drąsinančių ženklų, tačiau taip pat žinome, jog dabar turime būti labai kantrūs“, – sakoma atstovės Sabine Kehm pranešime.

M. Schumacheris tebelaikomas ligoninėje Prancūzijos Alpių mieste Grenoblyje. Jo šeima sausio 30 dieną nurodė, kad vaistų, palaikančių komos būklę, dozė pradėta mažinti, ketinant pacientą pažadinti.

„Michaelis patyrė sunkių sužalojimų. Mums visiems labai sunku suvokti, kaip Michaelis, kuris anksčiau įveikė daug pavojingų situacijų, taip siaubingai nukentėjo šioje banalioje situacijoje“, – sakoma S.Kehm pranešime.

Atstovė dar kartą paragino užtikrinti M. Schumacherio žmonos Corinnos ir jų dviejų vaikų privatumą, tačiau padėkojo gerbėjams už jų palaikymą.

„Norėčiau priminti mums visiems, kad Michaelio šeima aktyviai stengėsi atriboti jį nuo visuomenės žvilgsnio ir tokiu būdu saugojo savo privatų gyvenimą“, – rašo S. Kehm.

Apie M. Schumacherio dabartinę būklę buvo paskelbta nedaug informacijos, tačiau praeitą jo draugas ir buvęs tos pačios komandos narys Felipe Massa sakė, kad paskutinį kartą jį aplankęs pastebėjo silpną reakciją.

„Jis miega; jis atrodo normaliai ir kelis kartus parodė atsaką savo burna“, – F. Massa sakė Vokietijos bulvariniam laikraščiui „Bild“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)