DELFI pasiekė dviejų skirtingų moterų laiškai, kuriuos jos išsiuntė užpildžiusios „Verslumo žemėlapio“ anketą.

Klaipėdietė Ugnė pasigedo kavinių, į kurias būtų galima ateiti kartu su vaikais. Moteris labai norėtų, kad ten būtų gaminamas sveikas maistas.

„Klaipėdos senamiestyje visiškai nėra vietos, kurioje būtų galima pasėdėti kartu su mažais vaikais, pakeisti jiems sauskelnes. Nejaugi mamos bus priversto pramogauti tik „Akropolyje“?“, - retoriškai klausė Ugnė.

Pasak jos, Klaipėdoje reikalinga vieta, kurioje būtų ne tik vystymo stalas, bet ir žaidimų kampelis vaikams. Tokioje vietoje mamos turėtų galėti suvalgyti sveiko maisto, tinkančio ir žindyvėms.

Tuo tarpu kita mama nusistebėjo tuo, kad Klaipėdoje trūksta turgelių. Ji pasigenda sveiko maisto, tinkančio ir jai pačiai, ir vaikams.

„Dabar turguje testovi tik lenkiški mikroautobusai su skėčiais ir ispaniškomis bei lenkiškomis daržovėmis. Manau, kad sveiką maistą tiekiantis turgelis būtų puiki idėja“, - patikino skaitytoja.


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)