Čempionės titulą ginanti „Bayern“ ekipa 2:0 nugalėjo Londono „Arsenal“ futbolininkus, „Barcelona“ komanda tokiu pat santykiu pranoko „Manchester City“ klubą, „Saint-Germain“ ekipa 4:0 sutriuškino Leverkuzeno „Bayer“ klubą, o „Atletico“ futbolininkai 1:0 privertė pasiduoti „Milan“ komandą.

Pasak daugelio futbolo specialistų, pasmerktas tik „Bayer“ klubas, kuriam, norint patekti į kitą etapą, Paryžiuje reikia laimėti net 5 įvarčių persvara. „Arsenal“, „Manchester City“ ir „Milan“ komandos vilties nepraranda.

Pavyzdžiui, praėjusį sezoną „Arsenal“ klubas Čempionų lygos aštuntfinalyje namie 1:3 nusileido „Bayern“ futbolininkams, bet svečiuose laimėjo 2:0. Tuomet Miuncheno futbolininkai į ketvirtfinalį žengė tik dėl to, kad išvykoje pelnė daugiau įvarčių.

„Barcelona“ ir „Manchester City“ ekipos pastaruoju metu patyrė skaudžias nesėkmes vietiniuose frontuose. Katalonijos klubas Ispanijos pirmenybių mače sensacingai 0:1 pralaimėjo „Valladolid“ komandai ir sukomplikavo savo šansus grumtynėse dėl čempiono titulo. Dabar „Barcelona“ komanda nuo MadridoReal“ klubo jau atsilieka 4 taškais, o nuo „Atletico“ – vienu.

„Manchester City“ klubas pasitraukė iš Anglijos futbolo asociacijos (FA Cup) taurės varžybų, kai namie 1:2 nusileido žemesnės lygos „Wigan“ ekipai.

Tik 11-ą vietą Italijos čempionate užimantys „Milan“ futbolininkai pasiryžę reabilituotis Čempionų lygoje ir nusiteikę Ispanijoje likviduoti „Atletico“ vieno įvarčio pranašumą.

Transliacijų tvarkaraštis:

Antradienis, kovo 11 d.

21.35 val. „Atletico“ – „Milan“ (VSB; tiesiogiai),
21.35 val. „Bayern“ – „Arsenal“ (TV6; tiesiogiai),
23.45 val. „Bayern“ – „Arsenal“ (VSB; vaizdo įrašas),

Trečiadienis, kovo 12 d.

21.35 val. „Barcelona“ – „Manchester City“ (VSB; tiesiogiai),
21.35 val. „Saint-Germain“ – „Bayer“ (TV6; tiesiogiai),
23.45 val. „Saint-Germain“ – „Bayer“ (VSB; vaizdo įrašas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)