Gamintojai jį pristato kaip „padidinto pravažumo sportinį kupė“.

Naujasis BMW X4 Lietuvoje pasirodys birželio mėnesį ir kainuos nuo 151 350 Lt.

„Neabejojame, jog naujasis BMW X4 padidinto pravažumo automobilių gerbėjams bus tarsi gaivaus vėjo gūsis. Šis automobilis unikalus tuo, jog gali tarnauti kaip nepriekaištingas miesto visureigis, bet tuo pačiu ir džiuginti savo sportišku charakteriu“, - sako „Krasta Auto Vilnius“ direktorė Rasa Klimavičiūtė.

X4 sukurtas pagal BMW X3 modelį, tačiau jame galima pastebėti ir nemažai naujovių. Išskirtinumą kuria dideli automobilio priekyje esantys ortakiai ir charakteringos linijos kartu su tipiniais dvigubais BMW priekiniais žibintais ir priešrūkinėmis lempomis (visas jas galima rinktis su LED technologija).

Stogo linija aukščiausią tašką pasiekia virš vairuotojo vietos ir nuo ten nuožulniai leidžiasi žemyn iki automobilio galo, tarsi atkartodama klasikinių kupė automobilių dizainą. Išskirtinumo šiam modeliui taip pat suteikia nuo sparno per visą automobilio ilgį einanti dinamiška linija. Ji gale susilieja su L formos LED žibintais.

Vairuotojo ir keleivių sėdynės yra įrengtos 20 mm žemiau nei BMW X3 modelio automobiliuose – tai leidžia sustiprinti dviviečio automobilio įvaizdį. Tačiau dėl to esą nenukenčia salono funkcionalumas – čia gali įsitaisyti penki žmonės.

Variklių gamoje – trys benzininiai ir trys dyzeliniai varikliai, kurių galingumas siekia nuo 184 AG iki 313 AG. Didžiausiu ekonomiškumu gali didžiuotis 2 litrų keturių cilindrų 190 AG dyzelinis „BMW X4 xDrive20d“ variklis. Šio modelio vidutinės degalų sąnaudos siekia 5,4–5 l/100 km, o CO2 emisija – 141–131 g/km. Prie to prisideda ir automobilyje montuojama aštuonių pavarų „Steptronic“ pavarų dėžė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)