Skaitytoja patikino, kad skalbykla galėtų padėti miestičiams sutaupyti ir būtų puiki idėja verslininkams.

Analogiškam skalbimų tinklui „Skalbiu sau“ Vilniuje vadovaujanti Inga Doveikienė patikino, kad nemąsto apie plėtrą į Kauną, tačiau pripažįsta, kad tokia verslo idėja – labai reikalinga ir naudinga.

„Galbūt yra tokių nuostatų, kad kiekvienas turi skalbimo mašiną namuose, tačiau pabandę žmonės pas mus tikrai grįžta ne kartą ir ne du. Tuo labiau mes šiandieną kuriamės prekybos centruose, kaip papildoma paslauga, kad žmonės atėję galėtų palikti mums skalbinius, o patys galėtų eiti apsipirkti. Žmonės suvokia, kad taip taupo laiką ir tai vis labiau vertina.

Idėjos atsiperkamumas nėra pats greičiausias, bet po 3-5 metų jau gali pradėti nešti pelną. Idėja tikrai gali gyvuoti daugelyje miestų, tačiau reikia parinkti tokią vietą, kur būtų didelis žmonių srautas.“


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją