„Kino teatras reikalingas jaunimui, kadangi komercinio kino teatro su gera garso bei vaizdo technika šiame mieste netgi nėra. Šokių, kitų aktyvių užsiėmimų kompleksas reikalingas, kadangi nemažai jaunimo bei suaugusiųjų mielai mokytųsi šokti porinius šokius dėl pramogos, kadangi šiuo metu veikia tik profesionalios grupės“, - patikino skaitytoja, pranešusi šią idėją naudodamasi „Verslumo žemėlapio“ anketa.

Pateikiame Telšių savivaldybės Švietimo, kultūros, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėjos Danutės Mažeikienės komentarą:

„Kino teatro Telšiuose tikrai reikėtų. Labai gaila, kad nėra verslininkų pasiūlymų. Tačiau planai dėl jo juda, galbūt galima būtų jį statyti ne centre, o sename Tarybiniais laikais statytame fabrike. Ten dabar yra griuvėsiai, tačiau kažkas žadėjo šią vietą privatizuoti ir lyg ir jame įkurti prekybos centrą su kino sale, tačiau kol kas šio plano prognozės miglotos. Reikėtų bendrauti su verslininkais, megzti ryšius, tai ir daro mūsų rajono valdžia, tačiau ne visada viskas vyksta taip greitai, kaip norėtųsi.

O kad šokių pamokų trūksta, nesutinku. Turime gana daug choreografų dirbančių ir savivaldybės įstaigose, ir privačiai. Tad merginai turbūt trūksta paprasčiausios informacijos, kur šias pamokas rasti.“


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją