Karštu charakteriu ringe pasižymintis italų kovotojas atvyksta net iš Palermo, esančio pačiuose Italijos pietuose. Šį kartą didelio ūgių skirtumo tarp abiejų priešininkų nebus - Salvatore aukštesnis už Igną vos 3 cm.

Paklaustas, koks kovos stilius patinka labiausiai, Salvatore atsakė, jog K-1.

„Mėgstu spausti priešininką iki pat galo. Taip ruošiu visą savo kovos taktiką ir pasiruošimą. Kalbant apie mano būsimą varžovą, lai nugali stipriausias... Tačiau būkite tikri, jog tai būsiu aš! Visada kaunuosi tik su išskirtiniais, garsiais priešininkais, kadangi noriu garsių pergalių. Lietuvos kovos menų sirgaliams linkiu puikaus reginio, nes jis toks ir bus“, – teigė Italijos kovotojas.

Tuo metu Ignas prieš artėjančią kovą jaučiasi absoliučiai ramus. Jo manymu, niekada negalima pernelyg nuvertinti būsimo varžovo. Būsimo priešininko pasisakymus jis „nurašo“ jo karštam įgimtam pietiečių temperamentui.

Patyliukais „mažuoju Taisonu“ pramintas Ignas labai mėgsta kovoti pasitelkdamas puikiai išlavintą rankų techniką, tačiau dažniausiai pavyksta nokautai kojų smūgiais. Ir šį kartą lietuvis savo priešininkui bus paruošęs keletą siurprizų. Tie, kas pažįsta Igną, net neabejoja, jog kova bus įdomi. Kitokia ir negali būti, kada ringe susitinka du panašaus stiliaus kovotojai. Kuriam iš užsispyrusių priešininkų pavyks primesti savas žaidimo taisykles ringe, pamatysime tik lemtingąjį vakarą. Tikėsimės, kad pergalė bus charizmatiškojo Igno pusėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)