Trenerė Viktorija Dirsytė, išgirdusi tokius pasiteisinimus, nedvejodama drąsiai teigia, kad pirmoji šių žmonių klaida - tai netinkamas treniruočių pasirinkimas. Sportas gali būti patrauklus visiems, jeigu pasirinksite tinkamas ir nuotaikingas treniruotes.

V. Dirsytė siūlo intensyviąją Combat treniruotę, kurios metu ne tik dirba visos raumenų grupės, bet ir yra sudeginamas maksimalus kalorijų skaičius. Subalansuoti kūno judesiai, naudojant įvairių kovos meno rūšių pratimus, padeda suformuoti idealias kūno linijas ir garantuoja puikią nuotaika treniruotės metu ir net po jos.

Taip pat ši treniruotė lavina lankstumą, koordinaciją, greitį, jėgą, bei padeda atsikratyti neigiamų emocijų.

Pavasaris jau čia pat, todėl nėra laiko snausti, metas rengtis sportinę aprangą ir kibti į darbus. Jau po 3-4 savaičių pamatysite pagerėjusius rezultatus: svorio ir apimčių sumažėjimą, nuotaikos pagerėjimą ir energijos antplūdžio bangą.

Trenerė V. Dirsytė teigia, kad labai svarbu yra nepamiršti sureguliuoti mitybos ir primena mums visiems gerai žinomą posakį: „Pusryčius suvalgyk pats, pietus pasidalink su draugu, o vakarienę atiduok priešui“.

Laikantis šio metodo, jūs labai greitai džiaugsitės puikiais rezultatais ir imsite mylėti save dar labiau negu bet kada anksčiau.