Po du įvarčius nugalėtojams pelnė Karimas Benzema, Garethas Bale'as ir Cristiano Ronaldo.

Madridiečiai sau palankiai visus reikalus spręsti pradėjo jau pirmo kėlinio pirmoje pusėje, kai du įvarčius 13-ą ir 21-ą minutę pelnė prancūzas Karimas Benzema ir valas Garethas Bale'as (2:0). Pirmu atveju rezultatyvų perdavimą atliko „Real“ klubo lyderis portugalas Cristiano Ronaldo, o antru - kolegai asistavo pirmo įvarčio autorius K. Benzema.

Antro kėlinio pradžioje svečiai iš Ispanijos pradėjo tikrą vokiečių triuškinimą. 52-ą minutę jau C. Ronaldo po apgaulingų judesių kaskado pasiekė trečią įvartį, o 57-ą minutę antrą kartą varžovų vartininką vėl nuginklavo K. Benzema. Šie trys futbolininkai (K. Benzema, G. Bale'as ir C. Ronaldo) dar nuolat vienas kitam ir negailėdavo kamuolio. Trečią įvartį padėjo sukurti G. Bale'as, o ketvirto bendraautoriumi vėl tapo C. Ronaldo.

69-ą minutę G. Bale'as po Sergio Ramoso perdavimo atliko asmeninį dublį ir įmušė penktą „Real“ ekipos įvartį, o 89-ą minutę antrą savo ir šeštą komandos įvartį pelnė ir C. Ronaldo (po K. Benzema perdavimo).

Gelzenkircheno klubo olandas Klaasas Janas Huntelaaras 90-ą minutę tik truputį sušvelnino itin kartų sutriuškinimo kartėlį - 1:6.

Kitoje dvikovoje Stambule vietos „Galatasaray“ klubas rungtyniavo su Londono „Chelsea“ komanda, kuri stengėsi apginti Čempionų lygos aštuntfinalio etape gerokai smuktelėjusį Anglijos futbolo prestižą. Nelabai pavyko...

Nors 9-ą minutę pirmą įvartį „mėlyniesiems“ pelnė ispanas Fernando Torresas, kuriam puikiai perdavimu iš krašto talkino tautietis Cesaras Azpilicueta - 0:1, tačiau 64-ą minutę kamerūnietis Aurelienas Chedjou išlygino skirtumą 1:1, kai po olando Wesley Sneijderio kelto kampinio iš arti koja nukreipė kamuolį į Petro Čecho ginamus vartus. Mačas ir baigėsi taikiai 1:1, taigi viskas spręsis po dviejų savaičių Anglijos sostinėje.

Rezultatai:

„Schalke“ 1 - 6 „Real“

13' Karim Benzema [0 - 1]
21' Gareth Bale [0 - 2]
52' Cristiano Ronaldo [0 - 3]
57' Karim Benzema [0 - 4]
69' Gareth Bale [0 - 5]
89' Cristiano Ronaldo [0 - 6]
90' Klaas Jan Huntelaar [1 - 6]

„Galatasaray“ 1 - 1 „Chelsea“

9' Fernando Torres [0 - 1]
64' Aurelien Chedjou [1 - 1]

Atsakomos rungtynės kovo 18 d. Madride ir Londone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (172)