Ingredientai
Aliejus
1
šaukštas
Kiauliena
450
g
Svogūnai
1
vnt.
Grybai
225
g
Pienas
275
ml
Grietinėlė
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, jame apkepkite smulkiomis juostelėmis supjaustytą kiaulieną ir svogūnus apie 5 min., sudėkite grybus ir dar pakepkite apie 2-3 min.
Pakelio turinį sumaišykite su pienu ir supilkite į keptuvę. Maišydami leiskite užvirti. Virkite apie 2-3 min.
Įmaišykite grietinėlę.
Patiekite su kremine bulvių koše.
Patarimas: pabandykite dedant grybus įpilti šlakelį brendžio, o pusę pieno pakeisti grietinėle ir visa tai patiekti su šviežiai išvirtais makaronais „Tagliatelle“.
Atsiliepimai