Ingredientai
Aliejus
1
šaukštas
Svogūnai
1
vnt.
Morkos
2
vnt.
Vištienos krūtinėlių filė
4
vnt.
Vanduo
300
ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite smulkiai supjaustytas morkas ir svogūną, kol suminkštės. Įdėkite vištieną ir paskrudinkite apie 2-3 min iš visų pusių. Viską sudėkite į troškinimui skirtą indą.
Prieskonių pakelio turinį išmaišykite su vandeniu ir supilkite į troškinimui skirtą indą. Uždenkite ir troškinkite apie 1 valandą.
Patiekite su kremine bulvių koše.
Patarimas: pabandykite svogūną pakeisti smulkintu poru. Arba svogūną ir morkas pakeiskite smulkintomis raudonosiomis paprikomis ir pomidorais. Troškinti galite ir įprastame puode.
Atsiliepimai